Hallietiketti ja yhteystiedot

Hallietiketti

Asiakkaiden viihtyvyyden ja turvallisuuden takaamiseksi pelikentillä pelaaminen on sallittu vain jälkiäjättämättömillä sisäpelikengillä. Tarvittaessa voit vuokrata kengät meiltä 2 €:n hintaan. Hallilla on käytössä äänimerkki vuorojen vaihtumisen merkiksi ja pyydämme, että kentille siirrytään vasta äänimerkin soitua. Likaisilla tai jälkiäjättävillä tossuilla pelaaminen voi johtaa vahingonkorvaukseen puhtaanapitokustannusten kattamiseksi.

Pelikentiltä poistuttaessa kenttä tulee jättää siistinä seuraaville pelaajille. Toimitathan käytetyt sulat, roskat ja mm. juomapullot roskakoriin.

Toivomme, että hallin käyttäjät palauttavat käyttämänsä venyttely- ym liikuntavälineet takaisin omille paikoilleen. Näin halli pysyy siistinä ja viihtyisänä.

Lapset ovat Talihallissa vanhempiensa vastuulla. Turvallisuuden vuoksi lapset voivat oleskella hallilla vain vanhemman tai hänen osoittaman henkilön valvonnassa. Turvallisuuden takaamiseksi lapsia ei voi jättää hallin tiloihin yksin tai keskenään.

Tallentava kameravalvonta: hallin sisääntulossa on tallentava kameravalvonta turvallisuuden takaamiseksi.

Vakiovuorojen varaukset ja tiedustelut sekä yritystapahtumat ja ryhmävaraukset
Sähköpostitse: info@talihalli.com tai puhelimitse: 050 4399 800

Laskutusasiat
Sähköpostitse: info@talihalli.com tai puhelimitse: 050 4399 800

Löytötavarat
Emme vastaa hallille jääneistä löytötavaroista. Säilytämme niitä 2 viikkoa jättöpäivästä.

Squash-seura HSK
Sulkapalloseura Badminton United
Sulkapalloseura HBC 

Yksittäisten pelivuorojen varaukset ja peruutukset helposti ja nopeasti suoraan varausjärjestelmästämme. Tutustuthan myös varausehtoihimme.
Sähköpostitse lähetettyjä peruutuksia emme voi huomioida.