Talihalli avataan 1.6. alkaen – padelkenttä käytössä jo 14.5 alk.

Hyvä asiakkaamme, tervetuloa takaisin ja kiitokset ymmärryksestäsi. Talihalli avaa ovensa maanantaina 1.6. alkaen normaalein aukioloajoin. Kesä-aikaan siirrymme 16.6 alkaen. Seuraamme ja noudatamme tarkasti Corona-tilanteesta annettuja viranomaisohjeistuksia ja edellytämme vastuullista toimintaa, etäisyyksistä huolehtimista ja hyvää käsihygieniaa myös asiakkailtamme, jotta pelaaminen on mahdollista. Sairaana tai oireisena ei hallille voi tulla.

Talihallin vakiovuorosopimusten osalta toimimme normaalein ehdoin; vakiovuorot ovat voimassa toistaiseksi (kausi on 15.8-15.6). Noudatamme tänäkin vuonna ns. myyntitakuuta ajalla 1.-15.6; jos et pääse vuorollesi, muistathan laittaa vuorosi myyntiin viim. 24 h ennen vuorosi alkua. Vakiovuorot jatkuvat taas automaattisesti 15.8.2020 alkaen. Kausilaskutuksen hyvitykset päivitetään kassasaldoon, joka on asiakkaan pelitili. Tältä tililtä voi maksaa tulevia pelivuoroja. Lisätietoja tästä annamme 1.6 alkaen asiakaspalvelussamme.

Pyydämme ystävällisesti huomioimaan seuraavat rajoitukset:

Vastaanotamme vain kortti-, mobiili- ja kassasaldomaksuja. Emme vastaanota käteistä emmekä liikuntaseteleitä.

Vuokramailat desinfioidaan asiakkaan toimesta ennen ja jälkeen käytön. Käytettyjä vuokramailoja käytetään uudelleen vasta 1 vrk:n kuluttua.

Saunat eivät ole käytössä. Puku- ja suihkutiloissa noudatetaan huolellisesti turvavälejä.

Kentille siirrytään mieluiten 2 m turvaväliä noudattaen ja vasta kun edelliset pelaajat ovat kentältä poistuneet.

Aamupäivisin järjestämme ns. väljemmän pelaamisen ajan, jolloin sulkapallon pelaaminen on mahdollista joka toisella kentällä. Tästä asiasta saat tarkempaa tietoa asiakaspalvelustamme.Padelia koskevat rajoitukset 14.-31.5: vuokramailat eivätkä hallin muut palvelut ole käytössä. Vuorot varataan varausjärjestelmästä ja maksetaan varauksen yhteydessä. Perumistilanteessa, perumistehtojen mukaisesti, maksu siirtyy asiakastilille ja on käytettävissä uuteen pelivuoroon. Padelissa on säävaraus, jolloin peruminen tulee aina ilmoittaa etukäteen sähköpostiin info@talihalli.fi.

Vastaamme mielellämme kaikkiin kysymyksiinne, mieluiten sähköpostitse info@talihalli.fi 31.5 asti ja myös puhelimitse 1.6 alkaen.

Näkemisiin Talihallilla!