Maksa vuorosi etukäteen, tuet hallisi toimintaa ja saat ylimääräisen 1 h pelisetelin

Hyvä asiakkaamme,

Hallin kiinni olon aikana, tämän hetkisen tilanteen mukaan 13.4.2020 asti, vastaanotamme sähköisiä maksuja seuraavilta toimijoilta:

Smartum Pay, Eazybreak ja Epassi

Toimi siis seuraavasti, jos haluat lisätä Talihallin pelitilillesi kassasaldoon rahaa:

Suorita maksu käyttämälläsi maksuvälineellä online ja lähetä sen jälkeen osoitteeseen info@talihalli.fi sähköposti, kertoen siinä millä olet maksanut ja mille pelitilille (oma asiakkuutesi) haluat summan lisättävän. Lähetämme sinulle vahvistussähköpostin, kun olemme tarkastaneet maksun ja lisänneet summan pelitilisi kassasaldoon.

Kassasaldosta:

Jokaisella Talihallin varausjärjestelmään rekistöityneellä asiakkaalla on oma pelitili, jonne voi ladata kassasaldoa. Kassasaldoa voi ladata normaalioloissa Talihallilla paikan päällä mutta nyt, poikkeusoloista johtuen, myös etänä 17.3.-13.4.2020. Saldoon voi ladata minkä rahasumman tahansa, mutta perussääntö on se, että saldo on voimassa 6kk latauspäivästä. HUOM! Nyt poikkeusaikana 17.3-13.4.2020 tehdyt online- lataukset ovat voimassa latauspäivästä AINAKIN 7KK.

Normaalioloissa kassasaldoa voi siis ladata rahalla (käteinen, kortti) tai seuraavien yritysten maksuvälineillä: Smartum (kortti, setelit, Smartum Pay), Eazybreak, E-passi, Virike-setelit, Tyky-setelit.

Kassasaldolla voi maksaa Talihallista varattuja pelivuoroja joko suoraan netistä varauksen yhteydessä tai paikan päällä. Huom! Netissä maksaessa kassasaldolla voi maksaa vain kokonaisia kenttähintoja, ei siis osia. Mikäli olet oikeutettu alennukseen, muutamme hinnan Talihallin vastaanotossa todistusta vastaan ja vähennämme alennetun hinnan kassasaldostasi.​

Mikäli sinulla on kysyttävää, otathan meihin yhteyttä sähköpostitse info@talihalli.fi

Parhain terveisin, Talihallin väki