Squash- ja sulkapallokentät ja muut tilat

Talihallissa on korkealaatuiset ja viihtyisät tilat squashin ja sulkapallon harrastamiselle. Maan ainoa kokolasinen squash-kenttä ja lisäksi 5 valoisaa squashkenttää luovat viihtyisän kokonaisuuden niin harrastelija- kuin kilpapelaamiseenkin. Ulko-padel kenttämme avautui kesäkuussa 2018 ja sen kausi jatkuu säät huomioon ottaen syyskuun loppupuolelle asti.

Sulkapallokenttiä on 12 kpl ja kenttien lattia on valmistettu korkealaatuisesta joustoparketista, mikä takaa erittäin miellyttävän ja jaloille ystävällisen pelikokemuksen. Alueella on ns. syrjäyttävä ilmanvaihto, minkä ansiosta kentillä on raikas ja hyvin kiertävä ilma. Halli on valaistu led-valaisimilla, mikä takaa entistä paremman valon määrän näkyvyyden kentillä. Sulkapalloalueen mitat ovat n. 36 x 47 m, yhteensä .n 1700 m2. Vuokraamme tilaa myös erilaisiin tiloihimme soveltuviin tapahtumiin. Yhteydenotot sähköpostitse info@talihalli.com.

Pukuhuoneissa on lukittavat pukukaapit, suihkut ja saunat ja pukuhuoneista löytyvät myös hiustenkuivaajat.

Pelikenttä-alueella liikkuminen on sallittu ainoastaan puhtailla ja jälkiäjättämättömillä sisäpelitossuilla. Alueella on asiakkaiden käyttöön lattiamoppeja, joiden avulla pelikentän voi siistiä oman pelivuoronsa jälkeen, jotta seuraava asiakas pääsisi siistille kentälle. Pyydämme ystävällisesti informoimaan  henkilökuntaamme kaikesta kenttien kuntoon liittyvistä tarpeellisista huomioista.

Pelaaminen on sallittua ainoastaan varatuilla vuoroilla ja kentällä pelaaminen on laskutusperuste.

Talihallin tiloissa ei ole sallittua ilman henkilökunnan lupaa harjoittaa mitään myyntitoimintaa, eikä omien eväiden nauttiminen ole sallittua alakerran tiloissa.

Asiakkaat liikkuvat tiloissamme omalla vastuullaan.

kenttakartta