Vakiovuorot

Vakiovuorot ovat voimassa toistaiseksi (kausi on 15.8-15.6). Noudatamme tänäkin vuonna ns. myyntitakuuta ajalla 1.-15.6; jos et pääse vuorollesi, muistathan laittaa vuorosi myyntiin viim. 24 h ennen vuorosi alkua. Vakiovuorot jatkuvat taas automaattisesti 15.8.2020 alkaen. Lisätietoja info@talihalli.fi.

Vakiovuoron yleiset säännöt:

Talihallin vakiovuorosopimukset ovat toistaiseksi voimassa olevia ja vakiovuorokausi alkaa kunakin vuotena 15.8 ja päättyy 15.6. Vakiovuoron voi siirtää 7 päivän sisällä olevaan toiseen ajankohtaan. Mikäli alkuperäinen vuoro siirretään kalliimpaan ajankohtaan, maksetaan vuorosta sen peli-ajan mukainen hinta. Mikäli esim arki-ilta vuoro siirretään arkipäivään, maksetaan alkuperäisen vuoron hinta.

Myyntiin laittaminen: Voit laittaa vakiovuorosi varausjärjestelmän kautta “myyntiin”. Mikäli vuoroa ei saada myydyksi, veloitetaan  vuoro vakiovuoron omistajalta.

  • Varmistat tietyn viikoittaisen peliajan eikä Sinun tarvitse varata vuoroa erikseen
  • Sinulla on mahdollisuus erilaisiin maksuvaihtoehtoihin (mm. kausilaskutusasiakkaat saavat 3 lisävuoroa/kausi)
  • Saat alennusta mm.VIP-saunasta ja shopin tuotteista
  • Järjestämme erilaisia vakiovuorolaisten tapahtumia

Tiedot vapaista vakiovuoroista saat asiakaspalvelustamme, info@talihalli.com.

Huom! Huomioithan, että vakiovuorot ovat voimassa myös arkipyhinä, hallin aukioloaikojen puitteissa. Mikäli et pääse pelaamaan esim. pyhänä, voit siirtää vuorosi toiseen ajankohtaan ilmoittamalla siitä etukäteen asiakaspalveluumme. Vakiovuoroista ei myönnetä alennuksia.