Kentät ja tilat

HUOM!

KESÄ 2017: Laajennamme miesten pukuhuonetta ja uusimme naisten pukuhuonetilat 16.6-30.7.2017 välisenä aikana. Tänä aikana naisten pukuhuonena toimii 2 krs:n VIP-tila. Miesten pukuhuone on ennallaan. Yleisö-wc-tiloina toimii 2 krs:n wc. Pahoittelemme remontista aiheutuvaa haittaa.

 

Talihallissa on korkealaatuiset ja viihtyisät tilat squashin ja sulkapallon harrastamiselle. Maan ainoa kokolasinen squash-kenttä ja lisäksi 5 valoisaa squashkenttää luovat viihtyisän kokonaisuuden niin harrastelija- kuin kilpapelaamiseenkin.

Sulkapallokenttiä on 12 kpl ja kenttien lattia on valmistettu korkealaatuisesta joustoparketista, mikä takaa erittäin miellyttävän ja jaloille ystävällisen pelikokemuksen. Alueella on ns. syrjäyttävä ilmanvaihto, minkä ansiosta kentillä on raikas ja hyvin kiertävä ilma. Sulkapalloalueen mitat ovat n. 36 x 47 m, yhteensä .n 1700 m2. Vuokraamme tilaa myös erilaisiin tiloihimme soveltuviin tapahtumiin. Yhteydenotot sähköpostitse info@talihalli.com.

Pukuhuoneissa on lukittavat pukukaapit, suihkut ja saunat ja pukuhuoneista löytyvät myös hiustenkuivaajat.

Pelikenttä-alueella liikkuminen on sallittu ainoastaan puhtailla ja jälkiäjättämättömillä sisäpelitossuilla. Alueella on asiakkaiden käyttöön lattiamoppeja, joiden avulla pelikentän voi siistiä oman pelivuoronsa jälkeen, jotta seuraava asiakas pääsisi siistille kentälle. Pyydämme ystävällisesti informoimaan  henkilökuntaamme kaikesta kenttien kuntoon liittyvistä tarpeellisista huomioista.

Talihallin tiloissa ei ole sallittua ilman henkilökunnan lupaa harjoittaa mitään myyntitoimintaa, eikä omien eväiden nauttiminen ole sallittua alakerran tiloissa.

Asiakkaat liikkuvat tiloissamme omalla vastuullaan.

kenttakarttaasiakasös